Noua mașină de tăiat cu oxigen de la IMG pentru prelucrarea metalelor precise și versatilă începând cu 23 septembrie

În lumea prelucrării metalelor, inovația și eficiența sunt esențiale pentru a rămâne competitiv. Noua mașină de tăiat cu oxigen, cu o dimensiune de foaie utilizabilă de 2500 x 12000mm și capabilă să taie grosimi cuprinse între 5 și 300 mm, reprezintă un avans semnificativ pentru IMG în furnizarea de precizie și versatilitate în prelucrarea metalelor. În acest articol, vom explora caracteristicile și avantajele acestei mașini de ultimă generație.
 
Dublu mecanism de conducere longitudinal
Una dintre caracteristicile distinctive ale acestei mașini este dubla sa conducere longitudinală cu cuplaj pinion-cremaglieră. Această tehnologie avansată asigură o mișcare precisă și uniformă de-a lungul foii, garantând că fiecare tăiere este realizată cu cea mai mare precizie. Conducerea dublă elimină erorile de poziționare și asigură rezultate consistente.
 
Control CNC avansat
Mașina este echipată cu un control CNC de tip ECS 901s, care permite programare flexibilă și intuitivă. Acest sistem de control de ultimă generație oferă operatorilor capacitatea de a efectua cu ușurință tăieturi complexe, crescând productivitatea și minimizând risipa de material. Controlul CNC permite gestionarea precisă și rapidă a tuturor operațiunilor de tăiere.
 
Fiabilitate și întreținere ușoară
Cu trei moto-reductoare dedicate, două pentru mișcarea longitudinală și una pentru cea transversală, această mașină este proiectată pentru a rezista în timp. Structura robustă și dispozitivele de blocare și mișcare ale căruciorului asigură o încredere operațională ridicată. În plus, panoul de control al mașinii și PLC-ul (Controler logic programabil) asigură controlul complet și întreținerea ușoară. CNC-ul este conectat la distanță pentru operațiunile de întreținere de rutină, reducând timpul de nefuncționare al mașinii.
 
Dispozitive de tăiere cu oxigen de calitate
În ceea ce privește componenta de tăiere cu oxigen, mașina este echipată cu patru torțe de tăiere de tip Messer 932. Aceste torțe permit tăieri precise pe o gamă largă de grosimi și forme.
 
În concluzie, noua mașină de tăiat cu oxigen reprezintă un salt semnificativ pentru IMG în furnizarea unor niveluri și mai ridicate de servicii și calitate atât pentru clienții actuali, cât și pentru cei viitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *